WIK9070 Kabayang Excavator

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

WIK 9070 Titik jual produk

· Mesin mérek terkenal domestik ngagaduhan kakuatan anu kuat sareng nyumponan sarat operasi anu éfisién.
· Desain cocog anu pas sareng kontrol hemat énergi anu maju ngajantenkeun konsumsi bahan bakar mesin kirang.
· Pamakéan kipas pendingin anu anyar sareng mesin anu tiis ngajantenkeun sora mesin langkung handap;
· Ngadopsi téknologi canggih turbocharging pikeun ningkatkeun adaptasi mesin kana dataran tinggi;
· Panutup kipas anu ngawangun corong unik pisan ningkatkeun asupan udara mesin sareng kamampuan sistem pikeun ngaleungitkeun panas, mastikeun operasi mesin anu kontinyu sareng éfisién.
· Sistem hidrolik canggih
· Konfigurasi high-end: Pompa utama, klep utama, motor puter, motor leumpang, silinder, klep pilot sareng komponén sanés sadayana mérek kasohor sacara internasional pikeun mastikeun kualitas produk.
· Ngahijikeun hasil panilitian pang anyarna, ngirangan konsumsi énergi, ningkatkeun desain, sareng ngaréspon langkung gancang.
· Kontrol rotasi anu kuat sareng tepat: Ningkatkeun karakteristik nyerep geter pikeun mastikeun yén rotasi stop action langkung akurat sareng stabil; ku ningkatkeun cadangan torsi, mesin nyayogikeun kamampuan rotasi anu langkung kuat;
· Silinder sareng fungsi buffer: silinder boom sareng silinder iteuk, silinder ember didesain nganggo buffer, anu tiasa ngirangan geter mesin sareng dampak, ngirangan noise sareng manjangkeun umur silinder
· Téknologi konpérénsi pompa ganda: ningkatkeun tingkat aliran klep utama pikeun unggal silinder tina booming, iteuk sareng ember pikeun ningkatkeun kagancangan damel.
Keandalan anu tangguh sareng awét
Chassis bertulang, setir kakuatan hidrolik, as roda deceleration, ningkatkeun kalenturan sareng daya tahan mesin.
Bagian penting tina artikulasi tina iteuk nyoko kana struktur penempaan, anu tiasa ngaleungitkeun setrés sareng ningkatkeun daya tahan ku ngarobih bentuk sareng kandel piring.
Booming sacara integral dilas sareng kabentuk, sareng pamustunganana mesin boring éta pikaboseneun, sareng oksana diolah, anu ogé tiasa nguatkeun kateguhan tina panangan ageung sareng alit, manjangkeun umur jasa pin sareng leungeun baju, sahingga nyegah patah tulang dina titik las, sareng awét.
· Pelat motong ember sadayana didamel tina pelat waja tahan tahan khusus, anu cocog pikeun operasi tugas beurat, sareng dilengkepan huntu ember tahan lawon sareng huntu gigir pikeun ningkatkeun kinerja mesin.
· Ngagunakeun pelat waja anu kentel sareng nambihan pelat penguatan samping pikeun ningkatkeun daya tahan pakean;
· Nganggo émbér handap-handap, permukaan motong éta rapih sareng datar nalika leveling.
Lingkungan operasi
· Ngembangna bidang visi ka sadaya arah, ngagedekeun jandela hareup, jandéla sisi sareng jandéla tukang pikeun mastikeun lapangan paningal anu lega, ngirangan pisan titik-titik buta, sareng ngoperasikeun langkung aman sareng éfisién.
· Gedekeun gelas skylight pikeun ningkatkeun pidangan luhur sareng ningkatkeun ventilasi. Kaca cangkéng dipaké pikeun panto sareng jandéla pikeun nyegah sinar panonpoé langsung;
· Sadaya kendali operasi didesain sareng disusun numutkeun tiori ergonomika.
· Pakem operasi gampang dikontrol.
· Kabinét anu dibungkus jero méwah, panel tampilan LCD, korsi méwah.
· Pasang AC sareng hawa haneut pikeun mastikeun pemanasan jero ruangan gancang sareng pendinginan
Operasi calakan sareng tampilan
· Monitor LCD multi-fungsi sareng layar ageung, tampilan digital, ngawaskeun komprehensif ngeunaan status kerja mesin (laju rotasi, suhu cai, tekanan minyak, sareng sajabana), sababaraha inpormasi operasi mesin tiasa ditaroskeun iraha waé.
· Saklar fungsina sacara terpusat disusun dina panel kontrol sareng tiasa gampang dipilih ku tombol touch.
· Ngagunakeun sistem posisi satelit GPS, diagnosis jauh, peringatan kalepatan, perawatan sareng panginget otomatis.
Perbaikan sareng perawatan anu saé sareng gancang ,,,,,,,,,,,
· Saringan minyak, saringan minyak pilot, saringan minyak suluh, sareng pemisah minyak-cai dipasang di tempat-tempat anu tiasa disambungkeun kana taneuh pikeun pamariksaan sareng parobihan.
· Tangki bahan bakar berkapasitas ageung pikeun operasi jangka panjang.
· Kotak alat ageung langkung kondusif pikeun nyimpen barang cadang.
· Siklus perbaikan sareng perawatan anu langkung lami: pilih bagian sareng komponenana kualitas luhur pikeun manjangkeun umur jasa sareng ngirangan waktos perawatan mesin.

enhenced-axle

enhenced-axle

enhenced-axle

enhenced-axle

enhenced-axle

WIK 9070 Nilai atribut

Model: WIK9070 Wheel Excavator
Kapasitas sendok (m³): 0,21
Laju ngaktipkeun (RMP): 0-12
Lamping naék maksimum (°): 25
Daya pangali maksimum ember (KN): 45
Daya ngagali maksimum iteuk (KN): 36
Jinis mesin: YC4DK85
Kakuatan / kagancangan (KW / rmp): 62.5 / 2200
Tipe ban: 8.25-16
Tekanan sistem (MPa): 20
Jangkungna ngali maksimum (mm): 6245
Jangkungna unloading maksimum: 4630
Jero digging maksimum (mm): 3820
Jero digging nangtung maksimum (mm): 2700
Radius pangali maksimum (mm): 6360
Radius péngkolan minimum (mm): 2450
Bébas taneuh maksimal tina buldoser:mm: 310
Jero tilelep maksimum papan buldosin (mm): 130
Panjang dimensi sacara gembleng * lebar * jangkungna (mm): 6300 * 2205 * 2850
Jangkungna taksi (mm): 2850
Basis roda (mm): 2400
Jarak (jalur) jarak (mm): 1675
Bébas taneuh minimum (mm): 260
Radius tina gyration buntut (mm): 1940

Details (2)

Details (2)

Excavator kabayang gampang gerak. Éta biasana dianggo pikeun proyék-proyék alit di kota sareng dianggo pikeun administrasi kota. Entong damel di tempat anu lemes pisan. Jinis kabayang biasana dianggo dina taneuh semén sareng halaman, sareng umumna henteu ngarusak permukaan jalan. Lacak mangrupikeun pakakas pikeun proyék, anu tiasa naksir permukaan jalan. Tujuan utama excavator roda sanés jinis crawler. Pamakéan excavator roda dipangaruhan ku lingkungan sareng ngagaduhan watesan anu tangtu. Éta ngan ukur tiasa ngadamel sakedik padamelan. Crawler excavators dasarna tiasa adaptasi sareng padamelan atanapi lingkungan naon waé.

Excavator roda nyaéta mesin anu ngagali kalayan ban salaku bagian leumpang, disebat excavator roda. Ngali roda gaduh kecepatan jalan anu gancang, henteu ngarusak permukaan jalan, tiasa mindahkeun nyalira dina jarak anu jauh, sareng tiasa gancang ngagentos sababaraha alat operasi. Kecepatan perjalanan maksimal tina excavator roda asing paling seueur 25-40km / jam, sareng kaseueuran domestik 20-35km / jam. Sanaos épisiénsi damel pikeun ngagali roda henteu saé sapertos dina penggalian crawler kelas, dibandingkeun sareng biaya transfer anu hadé pikeun ngali crawler, ngali roda gaduh kauntungan ékonomi langkung sering nalika sering ngaganti situs. Justru kusabab ciri khas na pikeun mobilitas, kalenturan, sareng efisiensi yén penggalian roda parantos seueur dianggo dina penggalian sareng panyabutan bahan sapertos proyek pemeliharaan kota, konstruksi transportasi jalan raya sareng perbaikan gancang.

Struktur utama excavator roda hidrolik diwangun ku alat, cab, mékanisme slaying, alat listrik, mékanisme kontrol transmisi, chassis sareng alat bantu. Diantarana, taksi, unit kakuatan, sareng alat bantu sadayana dipasang dina platform anu lengkep, anu biasa disebut meja puter luhur. Sasis ban diwangun ku pigura, dukung, kotak gir, motor hidrolik, as hareup sareng tukang, ban, sareng sajabana, sareng dipasang sareng awak anu muter. Paranti damel utamina diwangun ku booming, iteuk, ember, rod penghubung sareng bagian sanésna. Numutkeun ka padamelan damel na, ember ngagaduhan sababaraha bentuk sapertos sekop payun, backhoe, dragline sareng grab shovel. Booming utamina ngagaduhan gooseneck integral bending type sareng hidrolik booming multi-section boom. Ledakan multi-bagian tina LIPI backhoe sacara loba dipaké dina produk asing anu sami.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami