4 × 4 Forklift-china

  • WIK 6800 Self Loading Concrete Mixers

    WIK 6800 Campur Diri Beton

    WIK 6800 Modél Campuran Beton Ngunggah Diri. WIK6800 (Sync). As roda 10T kabayang tepi déélasiasi sasak marake dobel modél Mesin Yuchai Power 4108 Boost Tirus. 1670R22.5 Kawat tekanan tinggi barisan ganda Dihaturkeun listrik 91kw Motor. Oko plunger axial motor Drive bentuk Tukang cair konverter (laju variabel panggung).) Cara cai dibéré hidrolik éksternal / / waktos relay Gearbox. ZL-280 transmisi shift shift split Formulir faktor 7600 x 2950 x 3400mm Gear 4 dina 4 deui ka dobel luhur sareng handap ...
  • WIK 5500 Self Loading Concrete Mixers

    WIK 5500 Campuran Diri Beton Campuran

    WIK 5500 Modél Campuran Beton Ngunggah Diri. WIK5500 Sync Axle 25 Wheel edge deceleration ganda marake sasak Modél mesin Yuchai Power 4105 Boost Tyre. 12R22.5 Kawat tekanan tinggi vakum jajar dua kali Dihaturkeun kakuatan 85kw Motor. Oko Radial plunger motor Drive bentuk Tukang cair konverter (laju variabel panggung).) Cara cai dibéré hidrolik éksternal / / waktos relay Gearbox. ZL-280 transmisi pergeseran kakuatan Formulir faktor 7100 x 2750 x 3300mm Gear 4 in 4 deui ka dua kali tinggi sareng ...
  • WIK 4000 Self Loading Concrete Mixers

    WIK 4000 Campuran Diri Beton

    WIK 4000 Modél Campuran Diri Ngunggah Diri. WIK4000 Axle Super roda sisi déélasiasi dua kali jambatan marake modél Mesin Yuchai Power 4105 Boost Tirus. 12R22.5 Kawat tekanan tinggi vakum barisan dobel Daya anu dipeunteun 85kw Volume bak cai 700L Drive form Liquid torsi converter (speed variable variable).) Cara cai disayogikeun Hydbox external / / time relay Gearbox. ZL-280 transmisi pergeseran kakuatan Formulir faktor 7500 x 2750 x 3200mm Gear 4 in 4 deui ka dua kali tinggi sareng ...
  • WIK 3200 Self Loading Concrete Mixers

    WIK 3200 Campuran Diri Beton

    WIK 3200 Modél Campuran Diri Ngadiri Diri. WIK3200 Axle Large wheel side deceleration double brake bridge model Engine Yuchai Power 4102 Boost Tirus. 1670-20 ban kawat Dinilai listrik 77.3kw Volume bak cai 400L Drive form Liquid torsi converter (speed variable variable).) Cara cai disayogikeun Hydbox external / / time relay Gearbox. ZL-280 transmisi pergeseran kakuatan Formulir faktor 7000 x 2300 x 2900mm Gir 4 dina 4 deui ka dua kali ganda kecepatan tinggi sareng handap kualitas t ...
  • WIK 2500 Self Loading Concrete Mixers

    WIK 2500 Campuran Diri Konkrit

    WIK 2500 Modél Diri Ngadaptasi Concrete Mixer modél WIK2500 Axle Small wheel deceleration ganda marake jembatan mesin modél Yunnei Power 4100 Supercharged Tyres 20.5-16 semi-solid steel wire ban dipeunteun kakuatan 65kw Water tank volume 380L Drive form Torque converter (variable infininite) Maximum grade 35 ° Metode suplai cai Nyeuseup hidrolik / waktos relay Wheelbase 2500mm Gearbox ZL-265 transmisi pergeseran Diménsi 6300 * 2200 * 2600mm Gear 4 payun sareng 4 ka tukang, ganda tinggi sareng ...
  • 10.0-ton Forklift Trucks

    Treuk Forklift 10-ton

    WIK 10,0 ton Treuk Forklift Konfigurasi standar: Mesin tin kai 6110 mesin solar transmisi mékanis kidul sareng kidul Dua pigura panto tilu méter ban anyar Positif Garpu 1070mm Parabot Parangkat / pak jasa Kinerja: The Lo-Drag, Performance, Hemat Energi, Perlindungan Lingkungan Kidul Kidul transmisi,, lancar,, operasi Linde setir, silinder hidrolik, SMC jilid insulasi jempé Hongchang kualitas luhur panto pigura baja,, henteu, deform Positip anyar, anggo kuat ...
  • 7.0-ton Forklift Trucks

    Treuk Forklift 7,0-ton

    Truk Forklift WIK 7,0 ton Konfigurasi standar: Mesin solar Chaoyang 6102 transmisi cair Tengah sareng kidul Dua pigura panto tilu méter ban anyar Positif 1070mm Parabot Parangkat / bungkus jasa Perkenalan kinerja: perakitan mesin matahari terbit,, énergi, perlindungan lingkungan transmisi Kidul Kidul, , mulus,, Operasi Linde setir, silinder hidrolik, SMC jilid insulasi jempé Hongchang kualitas luhur panto pigura baja,, henteu, deform Positip anyar, kuat kami ...
  • 5.0-ton Forklift Trucks

    Treuk Forklift 5,0 ton

    WIK 5.0-ton Treuk Forklift Konfigurasi standar: Mesin solar Chaoyang 6102 transmisi cair Tengah sareng kidul Dua pigura panto tilu méter ban anyar Positif Garpu 1070mm Parabot Parangkat / pak jasa Perkenalan kinerja: perakitan mesin matahari terbit,, énergi, perlindungan lingkungan transmisi Kidul Kidul, , mulus,, Operasi Linde setir, silinder hidrolik, SMC jilid insulasi jempé Hongchang kualitas luhur panto pigura baja,, henteu, deform Positip anyar, kuat kami ...
  • 5.0 ton diesel off-road Forklift

    5,0 ton solar off-road Forklift

    WIK Perkenalan 5.0 ton solar off-road forklift Konfigurasi standar: Mesin diesel Xinchai CA4DF3 Éléktronik kawates slip gearbox Éléktronik Dua-kotak bingkai panto tilu méter Zhengxin Tyre Fork 1070mm Toolbox / kit perawatan Profil kinerja: dilengkepan mesin solar anyar, kinerja kuat, hemat tanaga sareng perlindungan lingkungan Empat roda drive, tiasa dianggo dina lingkungan kerja anu gagang poros Profesional sareng girboks, pergeseran lemes sareng operasi anu nyaman Hongc ...
  • 3 ton full AC electric counterbalanced forklift

    Forklift listrik saimbang listrik 3 ton pinuh

    WIK 3 ton AC listrik pinuh saimbang forklift Konfigurasi standar: sarcontroller Italia Zibo Torch Battery Full AC motor Dua pigura panto tilu méter jok méwah Positip ban anyar Fork 1070mm Toolbox / service pack Deskripsi Kinerja: Standar kontrol sarcon Italia, pikeun mastikeun jalan anu lancar sareng akurat sareng kontrol angkat Kinerja kontrol kecepatan saé, sareng kinerja cocog kontrol listrik tina motor mangrupikeun batré obor Zibo anu saé, waktos damel anu lami, ...
  • 2 ton full AC electric counterbalanced forklift

    2 ton AC pinuh saimbang listrik forklift

    WIK 2 ton AC listrik pinuh saimbang forklift Konfigurasi standar: sarcontroller Italia Zibo Torch Battery Full AC motor Dua pigura panto tilu méter Korsi méwah ban anyar Fork 1070mm Toolbox / service pack Deskripsi Kinerja: Standar kontrol sarcon Italia, pikeun mastikeun jalan anu lancar sareng akurat sareng kontrol angkat Kinerja kontrol kecepatan saé, sareng kinerja cocog kontrol listrik tina motor mangrupikeun batré obor Zibo anu saé, waktos damel anu lami, ...
  • 1.5 ton full AC electric counterbalanced forklift

    1,5 ton AC forklift saimbang listrik pinuh

    WIK 1,5 ton AC listrik saimbangna forklift Konfigurasi standar: sarcontroller Italia Zibo Torch Battery Full AC motor Dua pigura panto tilu méter Korsi méwah ban anyar Fork 1070mm Toolbox / service pack Deskripsi Kinerja: Standar kontrol sarcon Italia, pikeun mastikeun jalan anu lancar sareng akurat sareng kontrol angkat Kinerja kontrol kecepatan saé, sareng kinerja cocog kontrol listrik tina motor nyaéta batré obor Zibo anu saé, waktos damel anu lami ...