Treuk Forklift setir tukang 4WD

  • 3 ton 4WD rear steering Forklift Trucks

    Treuk Forklift setir tukang 3 ton 4WD

    Truk forklift WIK 4 drive drive gaduh full-time drive opat-roda, anu ningkatkeun pisan kakuatan forklift. Éta mangrupikeun kendaraan rékayasa anu tiasa aman sareng éfisién ngalaksanakeun operasi muatan, ngabongkar, nyusun sareng nanganan operasi dina taneuh anu henteu rata sapertos leutak, sawah, sareng gunung. Éta ngagaduhan performa luar angkasa anu saé, ngalirkeun performa sareng manuver. Éta tiasa ngagentos rupa-rupa kantétan pikeun ningkatkeun efisiensi gawé. Alat-alat pikeun ngamuat sareng ngabongkar bahan dina ma ...
  • 3.5ton 4WD rear steering Forklift Trucks

    Truk Forklift setir 3.5ton 4ton tukang

    Truk forklift WIK 4 drive drive gaduh full-time drive opat-roda, anu ningkatkeun pisan kakuatan forklift. Éta mangrupikeun kendaraan rékayasa anu tiasa aman sareng éfisién ngalaksanakeun operasi muatan, ngabongkar, nyusun sareng nanganan operasi dina taneuh anu henteu rata sapertos leutak, sawah, sareng gunung. Éta ngagaduhan performa luar angkasa anu saé, ngalirkeun performa sareng manuver. Éta tiasa ngagentos rupa-rupa kantétan pikeun ningkatkeun efisiensi gawé. Alat-alat pikeun ngamuat sareng ngabongkar bahan dina ma ...