PANASARAN

Kami narékahan pikeun janten pabrik kualitas luhur
  • about
  • about us
  • about us
  • about us
  • about us
  • about

Tentang Kami

Wilk International Trade (Weifang) Co., Ltd.

Wilk International Trade (Weifang) Co., Ltd. mangrupikeun perusahaan komprehensif anu ngahijikeun panilitian ilmiah, produksi sareng penjualan. Tempatna di Kota Laizhou, Propinsi Shandong, basa produksi anu ageung pikeun mesin konstruksi, mesin konstruksi sareng mesin tatanén di nagara éta. Produksi utama: Wheel Loaders, excavator, Self Loading Concrete Mixers, 4 wheel drive forklift truck, Backhoe Loader sareng mesin konstruksi alit sanésna. Ayeuna, bisnis ngaliput langkung ti 60 nagara sareng daérah kalebet Jepang, Koréa Kidul, Brasil, Mexico, Dubai, Australia, Afrika Kidul sareng Wétan Tengah, Asia Tengah, Asia Tenggara, sareng Uni Éropa.